Nieuws

Uitzendschema de Barometer TV

Zondag 2 mei om 17.30 uur is de televisie-uitzending van het programma de Barometer op zender RTL-Z waarin Twinson Industrial Automation te zien zal zijn in een special over maritieme technologie. Aan het woord directeur Erik van Os met unieke beelden op locatie in het test -en simulatiecentrum Simwave. De uitzending zal op RTL-Z herhaald worden op dinsdag 4 mei om 07.30 uur, woensdag 5 mei om 16.30 uur en vrijdag 7 mei om 10.30 uur.

Publicatie: 26 april 2021
De Barometer TV

Opnamedag RTL-Z

Met dank aan onze partner Simwave hebben we vandaag de opnames voor het RTL-Z programma de Barometer tot een succes kunnen maken. Dit programma heeft als doel vakmensen in nichemarkten voor het voetlicht te halen en uitleg te laten geven over hun positie in de industrie. Begin mei is Twinson Industrial Automation te zien in een special over onder andere maritieme technologie, maar ook andere onderwerpen in ons vakgebied worden belicht.

Publicatie: 6 april 2021
Simwave

Website in het Duits

Een gedeelte van onze klandizie komt uit -of hebben een kantoor in Duitsland. Een aantal geïnteresseerde potentiële klanten surfen met enige regelmaat op onze website en natuurlijk spreken de meeste vakmensen in ons werkgebied uit de Duitstalige bevolking uitstekend Engels. Maar met belangrijke toeleveranciers uit Duitsland en Oostenrijk is het toch ook belangrijk je profiel te tonen in die taal. Aangezien wij ook prima de taal beheersen, hebben we onze website nu ook in het Duits beschikbaar.

Publicatie: 1 april 2021
Larotu Design

Website Duitstalig

Training Bachmann | atvise

Als specialist op het Bachmann | atvise systeem verzorgen wij in samenwerking met 3fifty IT-oplossingen ook trainingen. Met een real.time plc opstelling voor elke deelnemer kan de engineer zelf na een serie workshops aan de slag en breidt op die manier de kennis uit op dit gebied. Tijdens het in praktijk brengen kan de expertise van Twinson Industrial Automation altijd geraadpleegd worden om de laatste oneffenheden weg te poetsen.

Publicatie: 26 maart 2021
3fifty

Training Bachmann Atvise

Real.times

‘Getting things just right’
Publicatie: 23 februari 2021
Bachmann

Bachman - real-times

Digitale Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarswens Erik van Os

Vanuit het thuiskantoor van Twinson Industrial Automation, hiertoe gedwongen door de rijksoverheidsmaatregelen tegen corona, wenst directeur Erik van Os alle leden van de brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology een gezond en succesvol 2021.

Publicatie: 15 januari 2021
NMT

Vestiging in bedrijvenpand

Met ingang van november 2020 is Twinson Industrial Automation gevestigd in bedrijvenpand Villa California, Escudostraat 2, 2991 XV Barendrecht.

Publicatie: 2 november 2020
Villa California

Sponsorovereenkomst C.A.V. Energie

Woensdag 9 mei 2019 werd tijdens de eerste Twinson Energie Trackmeeting de sponsorovereenkomst getekend tussen Twinson Industrial Automation en de Barendrechtse atletiekvereniging C.A.V. Energie.

Met een korte ceremonie ondertekenden directeur Erik van Os en voorzitter Jan van der Hoek namens respectievelijk Twinson en Energie de formele documenten die het bedrijf voor 3 seizoenen verbindt aan de club. Twinson neemt hierbij de sponsoring voor haar rekening van de grote nationale evenementen die de Wedstrijd Organisatie Commissie organiseert.

Hierbij zal de club innovatieve voortgang kunnen realiseren in bijvoorbeeld uitslagenverwerking bij alle wedstrijden.

Publicatie: 9 mei 2019
C.A.V. Energie

Oprichting Twinson Industrial Automation B.V.

Jaren arbeid, ervaring opgedaan en ogen de kost gegeven,
bewust met je werk bezig zijn en ideeën komen tot leven,
Een duidelijke visie ontstaat en een droom wordt echt,
Een eigen bedrijf is iets waar je al lang voor in zet en vecht,
Vandaag is de eerste stap naar onafhankelijkheid gezet,
Niet alleen het avontuur in, maar samen, niet tegen, maar met,
Delen is een toverwoord, wat je alleen zelfstandig invulling kan geven,
Met de inschrijving in de Kamer van Koophandel, vandaag, gaan we het beleven,
Een opvallend eigen logo, een goede website, een server en een snelle pc,
Een mooie werkplek thuis en klanten in overvloed, alles zit mee,
Hopelijk een mooie toekomst in een eigen bedrijf met grote faam,
Twinson Industrial Automation B.V. is de naam.

Publicatie: 1 november 2017
Kamer van Koophandel

when industrial automation matters

Bachmann
Atvise
Winmod
OPC UA
Unity
Apollo IQ
Typical Manager
20-sim
3fifty