Sponsoring

BETROKKENHEID EN SAMENWERKING

Atletiekvereniging C.A.V. Energie

Twinson Industrial Automation is hoofdsponsor van de Barendrechtse atletiekvereniging C.A.V. Energie.

Deze nationaal bekende grote sportvereniging levert een belangrijke en breed maatschappelijke bijdrage door mensen te stimuleren om te gaan sporten en een gezonde levenswijze na te streven. Gezamenlijk sporten van gehandicapte -en valide atleten gaan hier hand in hand.

Twinson’s bedrijfsfilosofie

De sponsoring van C.A.V. Energie sluit aan bij Twinson’s bedrijfsfilosofie waarin betrokkenheid en samenwerking centraal staan. Met de ondersteuning van sport en dus een gezonde leefstijl wil Twinson bijdragen aan een beter leven voor iedereen en op elk moment.

Neem eens een kijkje op de website van C.A.V. Energie en kom meer te weten over het aanbod en mogelijkheden. Graag willen we ook wijzen op Atletiek.nu, een applicatie die speciaal ontwikkeld is voor het makkelijk en geavanceerd beheren van een atletiekwedstrijd en gratis te gebruiken is voor atleten, coaches & trainers.

Steeple Chase

Maritieme projecten zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Twinson Industrial Automation. Daarom gaf adoptie van het atletiekonderdeel Steeple Chase, met elke baanronde een passage over de waterbak, een ludieke connectie met het item watermanagement. De inhoud van de tank aan boord van een schip en de fluctuatie die hierbij in de metingen gepaard gaat door golfbewegingen als het ruime sop wordt gekozen zijn aan Twinson juist besteedt. De Twinson Energie Steeple-meetings zijn inmiddels net zo (inter)nationaal bekend als ons bedrijf. Voor beiden een sprong voorwaarts.

Een bijdrage aan een beter leven voor iedereen en op elk moment

when industrial automation matters

Bachmann
Atvise
Winmod
OPC UA
Unity
Apollo IQ
Typical Manager
20-sim
3fifty